Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες επιμένουν, οι αθλητές ζητούν αναβολή

Η ειδική πτήση με την Ολυμπιακή Φλόγα, προσγειώνεται στο Τόκιο.

Λίγα λεπτά αργότερα ξεπροβάλουν με το Ολυμπιακό Φως, οι Ιάπωνες Ολυμπιονίκες Νομούρα και Γιοσίντα για να ξεκινήσει η Λαμπαδηδρομία στο ιαπωνικό έδαφος.Παρά τις φωνές που ζητούν αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, oι Ιάπωνες συνεχίζουν την προετοιμασία τονίζοντας ότι είναι έτοιμοι να διοργανώσουν τους Ολυμπιακούς.Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες επιμένουν, οι αθλητές ζητούν αναβολή

Στο Τόκιο έφτασε η Φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μία μέρα μετά την Τελετή Παράδοσης που έγινε στην Αθήνα. Την ίδια ώρα, όμως, πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν αναβολή της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης λόγω του κορωνοϊού.

Μετά την Κατερίνα Στεφανίδη και η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη ζητά αναβολή των Αγώνων.Η ειδική πτήση με την Ολυμπιακή Φλόγα, προσγειώνεται στο Τόκιο.Λίγα λεπτά αργότερα ξεπροβάλουν με το Ολυμπιακό Φως, οι Ιάπωνες Ολυμπιονίκες Νομούρα και Γιοσίντα για να ξεκινήσει η Λαμπαδηδρομία στο ιαπωνικό έδαφος.Παρά τις φωνές που ζητούν αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, oι Ιάπωνες συνεχίζουν την προετοιμασία τονίζοντας ότι είναι έτοιμοι να διοργανώσουν τους Ολυμπιακούς.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο