Επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους ανακοίνωσε η Κωνσταντοπούλου

Τη συγκρότηση Επιτροπής για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους ανακοίνωσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Τη συγκρότηση Επιτροπής για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους ανακοίνωσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής αναμένεται να γίνει στις αρχές Απριλίου στην Αθήνα και τα πρώτα συμπεράσματα θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο σε διεθνές συνέδριο.

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα θα αναλάβει το ευρωπαϊκό κομμάτι, ενώ το επιστημονικό κομμάτι θα έχει ο Ερίκ Τουσέν.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η κ. Κωνσταντοπούλου είπε πως δεν διανοείται ότι θα υπάρξει φορέας ή υπεύθυνος παράγων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα που θα αρνηθεί να δώσει στοιχεία στην Επιτροπή.

Ερωτηθείσα αν η Επιτροπή θα εγκριθεί με ψηφοφορία από τη Βουλή απάντησε ότι η Επιτροπή συγκροτείται με δική της προσωπική απόφαση και δεν απαιτείται κάτι τέτοιο.

Για το εάν αυτή η Επιτροπή εμπλέκεται σε κυβερνητικές πολιτικές σημείωσε πως η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της και η συγκεκριμένη Επιτροπή θα κάνει τη δουλειά της, ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καμία σύγκρουση μεταξύ Βουλής και κυβέρνησης.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Πολιτική

Απόρρητο