Πολιτικός καβγάς για το σποτ της ΝΔ

Αίσθηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει διαφημιστικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ που εμφανίζει παιδιά σε σχολείο να ρωτούν τον δάσκαλο γιατί η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται στις χώρες του ευρώ. ΠΑΣΟΚ και  Ανεξάρτητοι Έλληνες κατηγορούν τη Συγγρού γιατί  χρησιμοποιεί  παιδιά σε προεκλογικό σποτ που διχάζει και εκφοβιζει.

Αίσθηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει διαφημιστικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ που εμφανίζει παιδιά σε σχολείο να ρωτούν τον δάσκαλο γιατί η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται στις χώρες του ευρώ.

 

Η εκρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φωφη Γεννηματά κατηγορεί τη ΝΔ ότι χρησιμοποιεί παιδιά για τηλεοπτικό μήνυμα που διχάζει τους Έλληνες.

 

"Είναι προφανές ότι η ΝΔ, χωρίς πρόγραμμα, προτάσεις και θέσεις, επενδύει στο φόβο. Είναι όμως απαράδεκτο, είναι ανήθικο, είναι ντροπή, να χρησιμοποιεί παιδιά στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό μήνυμα, που διχάζει τους Έλληνες" δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

 

Και πρόσθεσε: "Απέναντι στο κλίμα φόβου που προσπαθεί να δημιουργήσει η ΝΔ και την επικίνδυνη ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα χρειάζεται διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική, υπεύθυνη και εφικτή, για την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης".

 

Για "εκφοβισμό" έκανε λόγο μέσα από τον ρ/σ Βήμα FM ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουικ είπε ότι κατήγγειλαν το θέμα στην διακομματική επιτροπή.

 

Η ΝΔ "στη νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά, τα Ελληνόπουλά μας… Οι Έλληνες γονείς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον τρόμο που ασκεί επάνω τους ο Αντώνης Σαμαράς" τόνισε ο κ. Κουικ.

 

Την απέχθειά του στο σποτ διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δήλωσή του, ως δημοσιογράφος, ως διαφημιστής, ως άνθρωπος και ως παππούς – όπως τόνισε, ενώ πρόσθεσε: "Εξαγριώνομαι. Είναι απαράδεκτο! Είναι έγκλημα, όχι μόνο η χρησιμοποίηση των παιδιών, αλλά και ο φόβος στα πρόσωπά τους. Η χώρα είναι ξεκάθαρα στο ευρώ".

 

Απαντώντας στην κριτική, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μιλά για "υποκρισία" χωρίς όρια και τονίζει: "Η αλήθεια είναι ότι οι εκπρόσωποι του λόμπι της δραχμής δεν ενοχλούνται από την παρουσία των παιδιών στο σποτ, αλλά από τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά. Και κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχουν να δώσουν απαντήσεις στα παιδιά. Φοβούνται γιατί αποκαλύπτεται το μέλλον στο οποίο οδηγούν οι προτάσεις τους και οι πολιτικές τους. Γιατί καταλαβαίνουν πως οι απαντήσεις τους υπονομεύουν και απειλούν να κατεδαφίσουν, μια για πάντα, το μέλλον των παιδιών μας".

 

"Τρομαχτικά δεν είναι τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά -όπως και όλοι οι Έλληνες- αλλά οι απαντήσεις που δίνουν όσοι αδιαφορούν για την παρουσία μας στην Ευρώπη και το ευρώ" προσθέτει ο κ. Μιχελάκης.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Πολιτική

Απόρρητο