Η καταγγελία της Κατερίνας Βρανά για το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης – «Ανοργανωσιά, ασυνεννοησία, μπούρδα»

Σε μία καταγγελία για το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προχώρησε η γνωστή κωμικός, Κατερίνα Βρανά, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Όπως ανέφερε, η πτήση της από το Σίδνεϊ καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να χάσει την ανταπόκρισή της από την Τουρκία για την Αθήνα. Όπως έγραψε, οι επιβάτες δεν έλαβαν εγκαίρως ενημέρωση για την κατάσταση, ενώ η ίδια, παρά τις κινητικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν είχε στη διάθεσή της αμαξίδιο.

«Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θα ήθελα επειδή είναι πρωινή εκπομπή. Ήταν ένα φεστιβάλ ανοργανωσιάς, ασυνεννοησίας και ατόφιας μπούρδας. Δηλαδή δεν έχω αντιμετωπίσει τόση δυσκολία», είπε μιλώντας στο MEGA.

«Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να κάτσω στο πάτωμα. (…) Θεωρώ ότι είναι πολύ προβληματικό. Το βρίσκω ειλικρινά απαράδεκτο να είσαι διεθνές αεροδρόμιο και να μην μπορώ να μιλήσω σε άλλη γλώσσα από την εγχώρια».

«Έχουν τεράστιο πρόβλημα εξυπηρέτησης», καταλήγει.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο