Ζάκυνθος: Γυναίκα έπεσε με δίκυκλο σε ακάλυπτη τρύπα οπτικών ινών – «Δεν κατάλαβα πώς έγινε»

Ένα επικίνδυνο τροχαίο σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, όταν μία γυναίκα που οδηγούσε δίκυκλο, έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στο οδόστρωμα.

«Δεν κατάλαβα πώς έγινε»

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ατύχημα προκλήθηκε όταν ο τροχός της μηχανής «κόλλησε» σε ανοιχτό χαντάκι για οπτικές ίνες στην περιοχή του Αργασίου.

«Έκανα να στρίψω, η ρόδα από τη βέσπα μου μπήκε σε ένα χαντάκι, κανάλι. Δεν κατάλαβα πώς έγινε, ξέρω πως βρέθηκε στον δρόμο. Ξέρω ότι βρέθηκα κάτω, ότι το κράνος μου βρέθηκε μέτρα μακριά, φώναζα από τον πόνο».

Η ίδια, καθώς και κάτοικοι της περιοχής, καταγγέλλουν τα έργα για οπτικές ίνες που κάνουν τους δρόμους παγίδες για οδηγούς, άτομα σε αμαξίδια, μητέρες με καροτσάκια και γενικότερα όσους έχουν προβλήματα κίνησης.

«Σκεφτόμουν ότι σκοτώθηκα. Είχα τάσεις λιποθυμίας, δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Προσπαθούσαν να με κουνήσουν, να δω πώς είμαι, τι έχω πάθει. Έτυχε να είναι εκεί πέρα ανοιγμένοι οι δρόμοι. Χωρίς τα προστατευτικά. Δεν είπα ότι δεν πρέπει να γίνουν έργα, αλλά δεν είμαι η μόνη που δεν έπεσα. Δεν υπήρχε κάποιος κώνος για να μην πάω».

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο