Ηράκλειο Κρήτης: Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε τη δολοφονία του 21χρονου – Ο 54χρονος τον πυροβόλησε 6 φορές κι έπειτα τον κλωτσούσε

Ο ήχος από τους πυροβολισμούς στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, κόβει την ανάσα. Ένας 54χρονος πατέρας παίρνει το νόμο στα χέρια του.

Ανοίγει πυρ με ένα περίστροφο και  εκτελεί εν ψυχρώ τον 21χρονο Νικήτα Γεμιστό, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον θάνατο του γιου του. Εδώ και 3 χρόνια τον στοίχειωνε ο θάνατος του μοναχογιού του, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με οδηγό το θύμα της εκτέλεσης.

Η σπαρακτική αντίδραση της μητέρας του θύματος μόλις αντικρίζει το γιο της νεκρό, ραγίζει καρδιές. Γονατίζει πάνω από το άψυχο κορμί του παιδιού της.

Ο χώρος του στυγερού εγκλήματος σφραγίζεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο επικρατεί πανικός. Ασθενοφόρα, ουρλιαχτά, σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Ενέδρα θανάτου

Απόγευμα Τρίτης στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA καταγράφεται το όχημα του θύματος να κινείται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής δευτερόλεπτα πριν τη φονική ενέδρα.

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και του τμήματος γραφικών του MEGA, βλέπουμε τα όσα εκτυλίχθηκαν. Ο 54χρονος δράστης, με συνοδηγό τη σύζυγό του, μόλις βλέπει το αυτοκίνητο του θύματος, στρίβει  το τιμόνι και συγκρούεται μαζί του πλαγιομετωπικά.

Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε τη δολοφονία 21χρονου

Χωρίς δεύτερη σκέψη, βγαίνει από το αυτοκίνητο με το περίστροφο στο χέρι. Το θύμα νιώθει απειλή και επιχειρεί να διαφύγει τρέχοντας από το σημείο. Ο 54χρονος πατέρας του καλύτερου του φίλου τον σημαδεύει και τον εκτελεί πισώπλατα.

Αυτόπτης μάρτυρας του φονικού μίλησε αποκλειστικά στο MEGA: «Σηκώνει το όπλο ο οδηγός του Peugeot και τον πυροβολεί, ξαναγυρίζει μπαίνει στο αυτοκίνητό του και φεύγει. Τον πυροβόλησε κατευθείαν δεν πρόλαβε καν να διασχίσει το δρόμο (το θύμα)».

Αφού αδειάζει το περίστροφο πάνω στον 21χρονο ο 54χρονος ξεκινά και τον κλωτσά. Τα μοιραία αυτά λεπτά έχουν αποτυπωθεί σε βίντεο ντοκουμέντο.

Μετά το φονικό ο 54χρονος δράστης επιβιβάζεται στο τρακαρισμένο αυτοκίνητό του και από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφεται να διαφεύγει με τη σύζυγο του από το σημείο, λίγη ώρα πριν τελικά παραδοθεί με το φονικό όπλο.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς: «Έκανα αυτό που έπρεπε. Η δική μου ζωή σταμάτησε στις 20 Οκτωβρίου του 2023, όταν σκοτώθηκε το παιδί μου. Δεν έγινε ποτέ ουσιαστική διερεύνηση του τροχαίου».

Συνελήφθη και η σύζυγός του

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τη σύζυγό του εκτελεστή για συνέργεια καθώς βρισκόταν μαζί του τη στιγμή του φονικού.

Υπό τον φόβο επεισοδίων από συγγενείς του δολοφονημένου Νικήτα, ο εισαγγελέας πήγε το μεσημέρι στο αστυνομικό τμήμα, όπου παραμένουν υπό κράτηση οι δύο κατηγορούμενοι μέχρι να απολογηθούν.

Ο 54χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία. Θόλωσε, ανέφερε στους αστυνομικούς, και πήρε το νόμο στα χέρια του.

Αύριο συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Νικήτα που δολοφονήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα υπό των φόβο επεισοδίων.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών

Απόρρητο