Μάνος Νιφλής: «Με τον Γιάννη Καλοκυθά ήταν γραφτό να συνεργαστούμε»

Ο Μάνος Νιφλής μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno».

Ο Μάνος Νιφλής μίλησε για την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με τον Γιάννη Κολοκυθά λέγοντας πως είναι η πρώτη φορά που περνάει τόσο καλά.

«Αν υπάρχει χημεία μεταξύ της ομάδας, μεταξύ των μελών της ομάδας, όλα πάνε καλά. Με τον Γιάννη ήταν γραφτό που λέμε να είμαστε μαζί. Είναι μια καλή συνεργασία. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά τα βρίσκουμε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια».

Απαντώντας σε ερώτηση για ρο εάν θα ;eκανε στο μέλλον κάποια ψυχαγωγική εκπομπή είπε:

«Δεν το ξέρω. Ξέρεις, επειδή δεν είμαι επαγγελματίας παρουσιαστής, δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι η πορεία μου είναι συνδεδεμένη με την τηλεόραση, στο μπροστά της τηλεόρασης, οπότε δεν ξέρω πού θα με βγάλει. Μακάρι αυτή η εκπομπή να πάει για ακόμα είκοσι χρόνια. Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες είναι οι στρατηγοί της εκπομπής. Αυτοί κάνουν το σχεδιασμό και οι παρουσιαστές μπροστά εκτελούν. Σήμερα υπάρχουν ομάδες οι οποίες λειτουργούν  με επικεφαλής και μπροστάρη τον παρουσιαστή, ή είναι εκπομπές που λειτουργούν με επικεφαλής και μπροστάρη την αρχισυντακτική ομάδα, τους ανθρώπους που είναι πίσω από τις κάμερες. Που το θεωρώ πιο υγιές».

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Νίκος Ξυλούρης – Η φωνή που έγινε η ψυχή ενός λαού

Απόρρητο