Σοφία Κουρτίδου: «Με το σώμα μας δεν πρέπει να είμαστε σε μάχη, αλλά σε ειρήνη»

Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν η Σοφία Κουρτίδου.

Η Σοφία Κουρτίδου αποκάλυψε πως σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, έναν κλάδο που την ενδιέφερε πολύ παράλληλα με τη μουσική.

Όσο για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, Γιάννη Σεβδικαλή, είπε:

«Όταν συναντηθήκαμε ήμουν σαν ένα καρτούν που ανοίγει το στόμα. Νιώθουμε ότι είναι τόσο καρμικό αυτό που έχουμε, που ο χρόνος είναι πολύ σχετικός για να το περιγράψει».

Ως προς την ανάρτησή της για τα κιλά της και τις διατροφικές διαταραχές είπε πως «είναι σημαντικό το να μπορεί να βρει κανείς το ‘σπίτι’ του. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται».

«Η παχυσαρκία είναι νόσος, όπως οι διατροφικές διαταραχές. Το να γιορτάζουμε την ύπαρξή μας και να την αποδεχτούμε, δεν σημαίνει ότι κάποιος θα ήθελε να παραμείνει σε αυτό. Η απώλεια κιλών είναι αποτέλεσμα μίας διαδικασίας. Το αδύνατο που όλοι επαινούν, μπορεί για σένα να είναι μία κακή περίοδος. Οι διατροφικές διαταραχές έχουν να κάνουν με το να κρυβόμαστε».

«Με το σώμα μας δεν πρέπει να είμαστε σε μάχη, αλλά σε ειρήνη», συμπλήρωσε.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Η ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς

Απόρρητο