Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ισπανία θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό το μέλλον του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.
Το «τριφύλλι» ταξίδεψε στην Ιβηρική για τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα τη Μεγάλη Τρίτη και Βαλένθια τη Μεγάλη Πέμπτη. Οι «πράσινοι» θέλουν τουλάχιστον μία νίκη, προκειμένου να ελπίζουν σε είσοδο στην πρώτη εξάδα.
Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ρογκαβόπουλο και Τολιόπουλο. Αντίθετα, την αποστολή ακολούθησε ο Γκραντ, που είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.
Ολυμπιακός
Δύσκολα παιχνίδια έχει μπροστά του και ο Ολυμπιακός. Τη Μεγάλη Τρίτη υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δύο μέρες μετά αντιμετωπίζει στη Σόφια τη Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη.
Στις δηλώσεις του, ο προπονητής των Πειραιωτών στάθηκε και στον έντονο διάλογο που είχε με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, στο ματς με τη Βιλερμπάν.
«Είναι σύνηθες φαινόμενο ο προπονητής να αξιώνει κάποια πράγματα από το παίκτη και όταν ο παίκτης δεν το κάνει να υπάρξει ένταση».
Κόντρα στη Ρεάλ δε θα αγωνιστεί ο Ταϊρίκ Τζόουνς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.