Μαρούσι: Γυναίκα έπεσε από τον 4ο όροφο, προσγειώθηκε στον 3ο, ανέβηκε & ξαναέπεσε – Συνελήφθη ο σύζυγό της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μια σοβαρή υπόθεση στο Μαρούσι, έπειτα από τη διπλή πτώση μιας γυναίκας από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου κατοικούσε.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής (05/04/2026), όταν η γυναίκα αρχικά έπεσε από τον τέταρτο όροφο και κατέληξε στον τρίτο. Στη συνέχεια κατάφερε να επιστρέψει στο διαμέρισμά της, όμως λίγο αργότερα έπεσε ξανά, αυτή τη φορά φτάνοντας μέχρι το ισόγειο.

Μετά τη δεύτερη πτώση, μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του συμβάντος στο διαμέρισμα βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σύνθετη, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια σχετικά με την πτώση της 27χρονης γυναίκας ουκρανικής καταγωγής.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Η ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς

Απόρρητο