Αγορά: Την τιμητική τους έχουν τα δώρα για το Πάσχα και οι λαμπάδες για τα βαφτιστήρια

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους βρίσκεται στο «κόκκινο», με τους καταναλωτές να έχουν ξεχυθεί για τις πασχαλινές αγορές.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ήδη ξεκινήσει και από νωρίς το πρωί οι καταναλωτές έχουν κατακλύσει την Ερμού για τις καθιερωμένες πασχαλινές αγορές. Δώρα για τα βαφτιστήρια, λαμπάδες και πασχαλινά είδη έχουν την τιμητική τους.

Ωστόσο, απαραίτητη είναι η έρευνα αγοράς πριν από τις αγορές. Οι έμποροι πάντως βλέπουν τους καταναλωτές να ξοδεύουν όλο και λιγότερα.

Θεσσαλονίκη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τα καταστήματα ανοιχτά οι Θεσσαλονικείς ξεχύθηκαν στους δρόμους για αγορές, για βόλτα, για καφές και το μεσημέρι για τα γνωστά παραδοσιακά εδέσματα.

Από Μεγάλη Δευτέρα, έως και τη Μεγάλη Πέμπτη τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν με συνεχές ωράριο έως τις 9 το βράδυ, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή, η αγορά θα ανοίξει «παραδοσιακά» αργότερα, από τη μια έως τις επτά.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Η ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς

Απόρρητο