Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης συνεχίζεται από το πρωί το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη για τη Μαρινέλλα.
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Μαρινέλλα. Πλήθος κόσμου χειροκροτά την καλλιτέχνιδα που τόσο λάτρεψε.
Λίγο πριν τις 8 το πρωί, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου η σορός της. Το φέρετρο ακολούθησαν η κόρη και τα εγγόνια της Μαρινέλλας.
Συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες και απλός κόσμος που την αγάπησε, την αποχαιρετούν με ένα λουλούδι στο χέρι.
Όλοι είχαν κάτι να πουν για τη ζωή και την σπουδαία καριέρα της.
Στεφάνια κατέθεσαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τα μέσα του ομίλου της Αlter Ego Media.
Η μεγάλη ερμηνεύτρια συντρόφευε με τα τραγούδια της την καθημερινότητά μας για πολλές δεκαετίες. Πρωτοπόρος και ασυμβίβαστη.
Και οι Scorpions τραγούδησαν Μαρινέλλα
Ακόμη και οι θρυλικοί Scorpions τραγούδησαν Μαρινέλλα.
Το εμβληματικό ροκ συγκρότημα από τη Γερμανία βρέθηκε το 1990 στην Αθήνα και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα. Ο ερμηνευτής των Scorpions, Κλάους Μάινε, τραγουδά επί σκηνής ένα εμβληματικό κομμάτι της Μαρινέλλας και ξεσήκωσε το κοινό.
Το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει έως τη 13:00, ενώ στις 14:00 αναμένεται να τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη. Επικήδειους λόγους θα εκφωνήσουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Χάρις Αλεξίου.
Η ταφή της θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως επιθυμούν οι δικοί της άνθρωποι.