Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα, Δευτέρα

Τη Δευτέρα θα επικρατήσει γενικά ήπιος καιρός, για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με λίγες νεφώσεις, οι οποίες όμως κατά διαστήματα θα πυκνώνουν.

Με τοπικές βροχές στα κεντρικά Επτάνησα, στα δυτικά της Στερεάς, στα βορειοδυτικά ορεινά ή μειονεκτικά της Πελοποννήσου, σε περιοχές του βορειοανατολικού Αιγαίου προς τη Χίο και τη Λέσβο και σε τμήματα της νοτιοδυτικής Κρήτης, στα ορεινά της Κρήτης επίσης κάποιες τοπικές μπόρες και ίσως και σε ανατολικότερες περιοχές της Κρήτης, λίγες τοπικές βροχές, εξασθενημένες, κυρίως στις ανατολικότερες, στα βόρεια παράλια και όχι στις νοτιότερες περιοχές του νησιού.

Σε ό,τι αφορά στις θερμοκρασιακές τιμές, στους 18-20  στα βόρεια, στους 18-20 τα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, στους δεκαοχτώ και στις περισσότερες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, στους 18 και στα Επτάνησα, καλές θερμοκρασίες σε σχέση με την μέση τιμή για την εποχή, ίσως και λίγο πιο ανεβασμένες.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα λίγο πιο πυκνές. Θερμοκρασία από 7-20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη μια παρόμοια καιρική εξέλιξη, με λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα ελαφρώς θα πυκνώνουν. Η θερμοκρασία από 8-19 βαθμούς Κελσίου.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Η ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς

Απόρρητο