Για άλλη μια νύχτα, το Ιράν στέλνει βροχή από πυραύλους στο Ισραήλ.
Πάνω από 100 εκρήξεις ακούγονται σε όλη τη χώρα.
Ένας 52χρονος άντρας έχασε τη ζωή του στο Τελ Αβίβ. Άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.
Ο απεσταλμένος του MEGA Μαρίνος Γκασιάμης με τον οπερατέρ Σταμάτη Σοφρώνη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της επίθεσης.
Ιρανικός πύραυλος χτύπησε τη αεροπορική βάση Πρίγκιπα Σουλτάν, στη Σαουδική Αραβία. Δώδεκα Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίστηκαν, οι δυο σοβαρά.
Οι αμερικανικές και ισραηλινές δυνάμεις απαντούν, στοχεύοντας τον πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ, στο νότιο Ιράν.
Το βλήμα έπεσε στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων, χωρίς να πλήξει κάποιον αντιδραστήρα ή να υπάρξει κάποια διαρροή ραδιενέργειας.
Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας ζητά αυτοσυγκράτηση και προειδοποιεί για τεράστιο κίνδυνο αν χτυπηθούν οι αντιδραστήρες. Κι όλα αυτά λίγες ώρες αφότου έπληξαν και δυο από τα μεγαλύτερα εργοστάσια χαλυβουργίας του Ιράν.
Με τα σενάρια για μια ενδεχόμενη χερσαία εισβολή στα νησιά του Ιράν να φουντώνουν, οι Ιρανοί οχυρώνονται.
Την ίδια ώρα, ο πόλεμος, ο οποίος μπαίνει πλέον στον δεύτερο μήνα, εξαπλώνεται.
Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως εντόπισε και αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύθηκε για πρώτη φορά από την Υεμένη με κατεύθυνση προς το Νότιο Ισραήλ. Οι Χούθι δηλώνουν έτοιμοι να εμπλακούν στον πόλεμο.
Αναλυτές εκτιμούν πως η εμπλοκή των Χούθι ανοίγει άλλο ένα μέτωπο στον ήδη διευρυμένο πόλεμο που δύσκολα θα τερματιστεί.