Προχωρώντας σε μία σημαντική επενδυτική κίνηση ο ANTENNA εξαγόρασε από την ΕΧΟR της οικογένειας Agnelli, τον κορυφαίο οργανισμό Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας της Ιταλίας, GEDI.
Η ένταξη της GEDI στον Όμιλο ANTENNA οδηγεί στη δημιουργία ενός οργανισμού ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με μεγάλη εμβέλεια και προοπτικές ανάπτυξης διεθνώς.
Στον οργανισμό Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, GEDI περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η ιστορική εφημερίδα La Repubblica, 15 websites, 3 ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα μέσα Huffington Post, National Geographic και Limes, η διαφημιστική εταιρεία Manzoni και μία τηλεοπτική sreaming πλατφόρμα.
Ο Όμιλος ANTENNA προτίθεται να εντάξει νέες τεχνολογίες στον δημοσιογραφικό οργανισμό της GEDI, ώστε να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες για τους Ιταλούς δημοσιογράφους, οι οποίοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε κοινό 500 εκατομμυρίων μέσω του δικτύου και των στρατηγικών συνεργασιών του.
Με την εξαγορά της GEDI, ο Όμιλος ANTENNA θα διαθέτει πλέον 37 κανάλια ελεύθερης και συνδρομητικής τηλεόρασης, δύο streaming πλατφόρμες, καθώς και χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική και στην Αυστραλία.