Συννεφιά & βροχές την Τρίτη – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

Την Τρίτη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και βροχές μικρής έντασης στις περισσότερες περιοχές.

Οι βροχοπτώσεις θα ξεκινήσουν στα θαλάσσια τμήματα το πρωί στο Ιόνιο και στο Αιγαίο, καθώς και σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας. Το μεσημέρι θα βρέξει ασθενώς σε όλα τα ηπειρωτικά, από τη Μακεδονία και την Θράκη μέχρι και την Πελοπόννησο. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου και την Εύβοια.

Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί το μεσημέρι κοντά στους 15 – 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3 – 4 μποφόρ και στο Αιγαίο σε εντάσεις 4 – 6, αλλά θα ενισχυθούν το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνές και ασθενείς βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 8 – 16 βαθμούς, βόρειοι οι άνεμοι 4 – 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρέξει το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά, ενώ η μέρα θα κυλήσει με αυξημένη συννεφιά. Η θερμοκρασία από 9 – 16 βαθμούς, μεταβλητοί οι άνεμοι 2 – 4 μποφόρ.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Η ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς

Απόρρητο