Καρδίτσα: Στον εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι για τη δολοφονία του τραγουδιστή – Ομολόγησε ο 16χρονος

Οι δύο ανήλικοι δράστες της δολοφονίας του τραγουδιστή Γιώργου Τσιτόγλου περνούν το κατώφλι του εισαγγελέα Καρδίτσας εν μέσω αποδοκιμασιών.

Οι συγγενείς του 50χρονου τραγουδιστή που κατακρεουργήθηκε με πολλαπλές μαχαιριές ξεσπούν για τον άνθρωπο τους, για έναν πατέρα ενός 13χρονου κοριτσιού που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια τους.

«Ήταν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου και είχε αδυναμία στο παιδί του και το παιδί μας σε εκείνον και εγώ ακόμα. Όσοι γνωρίζουμε τον Γιώργο καλά ποιος ήταν, ξέρουμε τι άξιζε και δεν θα ανεχτώ καμία κακοήθεια εις βάρος του», είπε η πρώην σύζυγός του.

Ο 16χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τον τραγουδιστή μετά από διαφωνία που είχαν για αγοραπωλησία ναρκωτικών. Ο 17χρονος που ήταν μαζί του ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για συνέργεια. Οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής τους πρόδωσαν.

Η μητέρα, ο αδερφός του θύματος και η πρώην σύζυγός του είναι και οι 3 συντετριμμένοι. Απαρηγόρητοι για τη συμφορά που καλούνται να διαχειριστούν.

Το χρονικό

Το έγκλημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, έξω από ισόγεια κατοικία στη συνοικία των Καμινάδων. Το θύμα είχε φτάσει στο σημείο συνοδευόμενο από μία γυναίκα. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη διαφυγή των δραστών, στοιχείο που αποδείχθηκε καθοριστικό για τον εντοπισμό τους.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος των δύο ανηλίκων, μαθητών λυκείου, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο 16χρονος κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας και ο 17χρονος ως συνεργός.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Η ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς

Απόρρητο