«Ασημένιος» ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Ο Εμμανουήλ Καραλής επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πως αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αθλητές στίβου στον κόσμο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν της Πολωνίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ξεπερνώντας τα 6,05 μέτρα και «κλειδώνοντας» από νωρίς μια θέση στο βάθρο.

Ο αγώνας έχει μόλις ολοκληρωθεί. Ο σπουδαίος Άρμαντ Ντουπλάντις υποκλίνεται στον τεράστιο Εμμανουήλ Καραλή για τη συγκλονιστική μάχη στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Τορούν.

Ο «Μανόλο» συνεχίζει να γράφει ιστορία, με άλμα στα 6 μέτρα και 5 εκατοστά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Καραλής άφησε τα 5,50 και ξεκίνησε με επιτυχημένο άλμα στα 5,70. Πέρασε με τη μία τον πήχη στα 5,85 και 5,95, ενώ με τη δεύτερη προσπάθεια υπερέβη τα 6 μέτρα.

Με χαρακτηριστική άνεση ο Έλληνας άλτης πέταξε πάνω από 6 μέτρα και 5 εκατοστά, εξασφαλίζοντας την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Με τον Αυστραλό Μάρσαλ να έχει ολοκληρώσει τις προσπάθειές του στα 6 μέτρα, Ντουπλάντις και Καραλής έμειναν οι δυο τους να διεκδικούν το χρυσό.

Ο Σουηδός υπεραθλητής έκανε επίδειξη δύναμης πετώντας πάνω από 6,25, ο «Μανόλο» δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την επίδοση του συναθλητή του και ο αγώνας ολοκληρώθηκε εκεί, αφήνοντας

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος που κατακτά τρία μετάλλια για την Ελλάδα σε παγκόσμια πρωταθλήματα κλειστού στίβου. Αν ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβει στο βάθρο στον τελικό του μήκους.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Η ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς

Απόρρητο