Αποκλειστικά στο Buongiorno μίλησε ο Μπάμπης Λαζαρίδης.
Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Μπάμπης Λαζαρίδης μίλησε για α πρώτα του βήματα στον χώρο του μόντελινγκ.
«Το βλέπω επαγγελματικά, αλλά θα ήθελα να κάνω και κάτι ακόμα παράλληλα, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ζήσει κάποιος από το μόντελινγκ, ενώ παράλληλα σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων για να έχω και μια επιχείρηση στο μέλλον».
«Η μητέρα μου στην αρχή νόμιζε ότι την κοροϊδεύω, γιατί έπαιζα ποδόσφαιρο πάντα και δεν ασχολιόμουν με αυτά, αλλά μετά όταν της εξήγησα ότι όντως το βλέπω σοβαρά, το προχωρήσαμε και κάναμε το πρώτο βήμα».
Πώς είναι να είσαι γιος της Αγγελικής Ηλιάδη; Ο ίδιος αποκάλυψε:
«Για μένα δεν είναι περίεργο, είναι η μάνα μου. Αλλά μπορώ να πω ότι χαίρομαι που είναι τόσο επιτυχημένη και ταλαντούχα. Θαυμάζω περισσότερο σε εκείνη ότι μεγαλώνει δύο παιδιά μόνη της».
«Δεν θα ήθελα να με ξέρουν σαν «ο γιος της Ηλιάδη», θα ήθελα να με ξέρουν για το δικό μου όνομα και προσπαθώ σιγά-σιγά να με ξέρουν με το δικό μου όνομα», συμπλήρωσε.
Όπως αποκάλυψε, δεν του λείπει η πατρική φιγούρα, καθώς μεγάλωσε με την υποστήριξη της γιαγιάς, του παππού, του θείου και της μητέρας του.
«Δεν μου έλειψε η πατρική φιγούρα. Μεγάλωσα δόξα τω Θεώ με τη γιαγιά μου, τον παππού μου, που δεν είναι πια στη ζωή δυστυχώς, τον θείο μου, τη μητέρα μου και με έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ σωστά και δεν μου έλειψε ποτέ η πατρική φιγούρα».
Όπως αποκάλυψε, όταν μεγάλωσε έψαξε στο διαδίκτυο για τη δολοφονία του πατέρα του, του 40χρονου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, ενώ πρόσθεσε ότι ήδη του τα έχει πει όλα η μητέρα του και πλέον έχει μάθει να ζει με αυτό.