Stoiximan Super League: Νέα τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της βαθμολογίας

Υπόθεση για τρεις είναι η κορυφή της Super league, καθώς μετά τα χτεσινά αποτελέσματα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ισοβαθμούν στους 57 βαθμούς.

Η Ένωση στραβοπάτησε στο Περιστέρι, βλέποντας έναν πρώην δικό της, τον Μήτογλου, να ανοίγει το σκορ στο 33’. Ο Λούκα Γιόβιτς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από τρία παιχνίδια, ισοφαρίζοντας στο 63’, ενώ έξι λεπτά αργότερα έκανε την ανατροπή εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ελίασον.

Ωστόσο, από ακόμα μία στατική φάση ο Ατρόμητος με δράστη τον Μουτουσαμή έφερε το ματς στα ίσα. Η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς, όμως είχε διπλό δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Μουκουντί και τον Γιόβιτς.

Στην Τούμπα, τα δημοσιογραφικά έμειναν άδεια καθώς πριν την έναρξη υπήρξε ένταση μετά από είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Μουδιασμένη ατμόσφαιρα λόγω της δολοφονίας του 20χρονου στην Καλαμαριά και κανένα γκολ δεν πανηγυρίστηκε. Στο 7’ ο Τάισον σκόραρε σε κενή εστία για το 1 – 0, με τον Γερεμέγεφ να διπλασιάζει στο 47’ με πλασέ από το ημικύκλιο. Ο νεαρός Χατσίδης χρίστηκε σκόρερ δέκα λεπτά αργότερα για το 3 – 0 σε βάρος του Λεβαδειακού, που γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στη ρεβάνς με τη Μπέτις, έπεσε πάνω στο τοίχος που ύψωσε ο Κουτσερένκο και με τον Παναιτωλικό είχε την πρώτη απώλεια βαθμών μετά από 4 νίκες.

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας με εντυπωσιακές επεμβάσεις σε φάσεις όπως η κεφαλιά του Σφιντέρσκι στο 68’ και το πλασέ του Βιλένα στο 80’, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Η ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς

Απόρρητο