Για το πρωτάθλημα "συγκρούονται" Ατρόμητος-ΑΕΚ, ενώ νωρίτερα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός και Κηφισιά-Βόλος 2-0. Στις 9 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό.
Ο αγώνας στην Τούμπα άρχισε με ένταση, αφού οι δημοσιογράφοι αναγκάστηκαν να αφήσουν τις θέσεις τους μετά από την είσοδο οπαδών του ΠΑΟΚ στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 7′ ο Κωνσταντέλιας έκλεψε από τον Καρνέζο και έδωσε στον αφύλακτο Τάισον, ο οποίος σε κενή εστία σκόραρε το 1-0.
Ο Γερεμέγεφ με πλασέ από το ημικύκλιο διπλασίασε το προβάδισμα του Δικεφάλου του Βορρά στο 47ο λεπτό. Ο νεαρός Χατσίδης χρίστηκε σκόρερ δέκα λεπτά αργότερα για το 3-0 σε βάρος του Λεβαδειακού, που γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του.
Ο Χριστόπουλος έφυγε στο τετ-α-τετ με τον Σιαμπάνη και άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά στο 25ο λεπτό στη Νίκαια. Ο Πόμπο στο 68’ πέτυχε δεύτερο γκολ στο ματς και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 σε βάρος του Βόλου, σε μία νίκη που απομακρύνει την ομάδα των Βορείων Προαστίων από την επίκινδυνη ζώνη της βαθμολογίας.