Ηλιοφάνεια το Σάββατο – Η πρόγνωση καιρού του Γιάννη Καλλιάνου

Καλός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας για το σύνολο της επικράτειας.

Στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο θα υπάρξουν πολύ μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, με ανοίγματα στον ουρανό και λίγες τοπικές νεφώσεις.

Στις περιοχές του βορειοανατολικού Αιγαίου, της Εύβοιας, των Σποράδων, της ανατολικής Στερεάς και Κεντρικής Στερεάς και βορειοανατολικής Πελοποννήσου, θα επικρατήσει μόνο ηλιοφάνεια σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Λίγες τοπικές βροχές αναμένονται στις πιο ορεινές, ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, ίσως και σε τμήματα του νομού Μεσσηνίας όσον αφορά την Πελοπόννησο και σε ορεινά τμήματα της Κρήτης που δύσκολα να επηρεάσουν περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Για την περιοχή της Αττικής προβλέπεται πάρα πολύ καλός καιρός, με πάρα πολύ μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και πολύ λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου, νωρίς το πρωί και αργά το μεσημέρι αντίστοιχα.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νότιοανατολικούς ανέμους 2 έως 4 μποφόρ στο Θερμαϊκό, μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου νωρίς το πρωί και αργά το μεσημέρι αντίστοιχα στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Κυριακή αναμένονται στα ανοιχτά στην περιοχή των Επτανήσων λίγες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα ‘ναι επίσης καλός. Και προς τις βραδινές ώρες ίσως βρέξει τοπικά στα Επτάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας λίγες αραιές νεφώσεις.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Η ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς

Απόρρητο