Τρεις ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Λεβερκούζεν ηττήθηκε με 1-0 από την Ουνιόν. Ήττα σοκ υπέστη η Ρεάλ από την Οσασούνα, ενώ η Σίτι νίκησε τη Νιουκάστλ και απέχει δυο βαθμούς, από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Μετά το Καραμπάο Καπ, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τη Νιουκάσλ και στην Πρέμιερ Λιγκ. 1-0 από το σουτ του Ο’ Ράιλι στο 14’. Ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους πέντε λεπτά αργότερα, όταν το σουτ του Χολ κόντραρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ξανά ο Ο Ράιλι στο 27’, όταν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους Πολίτες.
Ο Μπουντιμίρ προειδοποίησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 29’, όμως η κεφαλιά του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Τελικά ο επιθετικός της Οσασούνα άνοιξε το σκορ στο 36’ με εκτέλεση πέναλτι. Η Βασίλισσα αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση με προβολή του Βινίσιους στο 73’ Και ενώ πίεζε για την ανατροπή, ο Ραούλ Γκαρσία στο 90’ έδωσε τη νίκη με 2-1 στην Οσασούνα.
Η Ατλέτικο προερχόταν από ήττες από Μπέτις και Βαγεκάνο και είδε τον Τζόφρε να σκοράρει το 0-1 μόλις στο 6’. Ο Σορλόθ πέτυχε γρήγορα την ισοφάριση για τους ροχιμπλάνκος στο 21ο λεπτό. Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε έφερε την ανατροπή με το 2-1 για τους γηπεδούχους στο 49’. Δέκα λεπτά αργότερα πήρε σειρά ο Λούκμαν, που σκόραρε το τρίτο γκολ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Σορλόθ χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά στο παιχνίδι στο 72’ για το 4-1. Το μόνο που κατάφερε η Εσπανιόλ ήταν να μειώσει με τον Εσπόζιτο στο 80’ για το 4-2.
Άργησε αλλά νίκησε η Ίντερ, που προηγήθηκε στο σκορ με σουτ του Μικιταριάν στο 75ο λεπτό. Στο 83’ ο Ακάντζι με κεφαλιά σκόραρε το δεύτερο γκολ των νερατζούρι, που ανοίγουν διαρκώς τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες τους στη Σέριε Α.
Στο ενδιάμεσο των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό, η Λεβερκούζεν ηττήθηκε 1-0 από την Ουνιόν Βερολίνου με το γκολ του Κεντίρα. Η γερμανική ομάδα παρέμεινε έτσι στην έκτη θέση της Μπουντσελίγκα.