Στα ύψη η αντιπαράθεση Γεωργιάδη – υγειονομικών

Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με τους γιατρούς που διαδήλωναν στο νοσοκομείο της Νίκαιας, μετά το νέο βίντεο από την στιγμή που αστυνομικοί προσαγάγουν τον γιατρό που φέρεται να πρωταγωνιστεί στα επεισόδια.

Τα επεισόδια

Ο υπουργός Υγείας φαίνεται να λέει ότι θα μηνήσει τον παθολόγο του νοσοκομείου, ισχυριζόμενος ότι τον χτύπησε.

Η Αστυνομία οδηγεί τον γιατρό στο εσωτερικό του νοσοκομείου. Στη συνέχεια, ο γιατρός με χειροπέδες στα χέρια οδηγείται μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο παθολόγος, μιλώντας στο MEGA, αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως επιμένει ότι δέχθηκε επίθεση από τον συνδικαλιστή παθολόγο.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγγειλε νέα επίσκεψη στο νοσοκομείο της Νίκαιας προειδοποιώντας με κυρώσεις αυτήν τη φορά σε όσους προσπαθήσουν να τον εμποδίσουν.

Η κόντρα Γεωργιάδη – γιατρών φαίνεται πως θα έχει συνέχεια.

Οι γιατροί επιμένουν ότι υπάρχουν τραγικές ελλείψεις προσωπικού σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής, καλώντας τον υπουργό Υγείας να δώσει άμεση λύση.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Νίκος Ξυλούρης – Η φωνή που έγινε η ψυχή ενός λαού

Πολιτική

Απόρρητο