Επιστάτης Κώστα Γρεβενίτη: «Με είχαν ως βασικό ύποπτο και δεν έψαχναν αλλού…»

Άλλη μία σημαντική μαρτυρία του επιστάτη του αγνοούμενου.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία ο επιστάτης στα χωράφια του, αναφέρθηκε σε όσα του καταλογίστηκαν αλλά και στην ανάγκη να λάμψει η αλήθεια για το τι του έχει συμβεί προκειμένου να ηρεμήσει η οικογένειά του.

«Την επόμενη ημέρα το πρωί, γύρω στις δέκα-έντεκα, προσπάθησα να τον βρω στο τηλέφωνο για να του πω ότι ο φανοποιός είχε βρει το φανάρι για το αυτοκίνητό του και να μιλήσουν μεταξύ τους. Τον πήρα δύο με τρεις φορές, αλλά δεν κατάφερα να τον βρω. Όταν με κάλεσαν εμένα από την αστυνομία, είχαν βγει ήδη έξω και έψαχναν. Τους είπα αν ήθελαν να κατέβω να βοηθήσω στις έρευνες και με ρώτησαν μόνο για δύο χωράφια που είχε. Τα έστειλα στον Διοικητή του τμήματος. Την επόμενη ημέρα πήγα κι εγώ στις έρευνες σε όλα τα χωράφια που ήξερα, από αυτά του κυρ Κώστα. Είχαν φέρει και ειδικό σκυλί τα παιδιά από την αστυνομία μαζί και ελέγξαμε και μια στέρνα….», είπε αρχικά.

Επιμένει ιδιαίτερα στη σημασία που είχε για τον ίδιο το γεγονός ότι καθαρίστηκε το πίσω μονοπάτι του σπιτιού, καθώς, όπως αναφέρει, ο Πακιστανός εργάτης πηγαινοερχόταν πάντα από εκείνο το σημείο.

«Εγώ τους εξήγησα και τους βοήθησα όσο μπορούσα, αλλά καλό δεν θα ήταν να φανεί η αλήθεια; Για να μάθουν και οι δικοί του τι συνέβη; Προφανώς, για να είναι εξαφανισμένος για πάνω από δυο χρόνια, κάτι κακό θα έχει συμβεί. Και για μένα είναι ψυχοφθόρο να είμαι συνέχεια στη φάση των υπόπτων. Από ένα σημείο και μετά δεν μπορείς να συνεχίσεις να το σκέφτεσαι, γιατί θα τρελαθείς. Αν δεν μπορεί η αστυνομία, τι; Θα το βρω εγώ;», συνέχισε.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Νίκος Ξυλούρης – Η φωνή που έγινε η ψυχή ενός λαού

Απόρρητο