Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τεχνικό του MEGA, Κώστα Κοσμίδη

Είναι το τελευταίο αντίο στον Κώστα Κοσμίδη.

Τον αγαπημένο, χαμογελαστό συνάδελφο, που εργαζόταν στο τμήμα μοντάζ του MEGA. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, προδομένος από την καρδιά του.

Ήταν όλοι εκεί στον ναό Αναστάσεως στο τ3ο νεκροταφείο για το στερνό αντίο. Οι γονείς του συντετριμμένοι, η αδελφή του, συγγενείς και φίλοι. Η οικογένεια της Alter Ego Media, συνάδελφοι από το τμήμα μοντάζ του MEGA, δημοσιογράφοι που τόσο πολύ τον αγάπησαν.

Τα «εγκληματικά» λάθη γιατρών που οδήγησαν στον θάνατο τον μοντέρ του MEGA

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο Κώστας πήγε στο κέντρο Υγείας της Σαλαμίνας.

Όλα τα συμπτώματα έδειχναν έμφραγμα. Οι γιατροί, παρότι του έκαναν καρδιογράφημα, δεν διέγνωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Τα δύο ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας βρίσκονταν σε περιστατικά.

Αντί να καλέσουν ΕΚΑΒ από τον Πειραιά για να τον παραλάβει, τον παρέπεμψαν σε εφημερεύον νοσοκομείο, στο οποίο μάλιστα ο Κώστας Κοσμίδης θα έπρεπε να πάει με δικό του μέσο.

Ο Κώστας δεν πρόλαβε να φτάσει άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο.

Ο Κώστας Κοσμίδης ήταν αγαπητός σε όλους, ξεχώριζε για τον επαγγελματισμό και την ασφάλεια που ενέπνεε στη δουλειά του. Εγκατέλειψε την Πολεμική Αεροπορία όπου υπηρετούσε για να ακολουθήσει το όνειρό του, τη φωτογραφία που τόσο αγαπούσε και το μοντάζ.

«Έφυγε» νωρίς, εξαιτίας μιας σειράς τραγικών λαθών και παραλείψεων.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Νίκος Ξυλούρης – Η φωνή που έγινε η ψυχή ενός λαού

Απόρρητο