Τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Άρης-ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν στην Stoiximan Superleague αυτό το σαββατοκύριακο και θα διαμορφώσουν την κορυφή της βαθμολογίας. Το πειθαρχικό της Λίγκας ανακοίνωσε τις ποινές του Μάριου Ηλιόπουλου και της ΑΕΚ.
Με την ποινή μίας αγωνιστικής αλλά και με χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, τιμώρησε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα καταβάλει 21.000 ευρώ για τέσσερις παραβάσεις.
Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός με την ψυχολογία στα ύψη, θέλει τη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να εδραιωθεί στην κορυφή.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει επιστροφές καθώς θα μπορεί να υπολογίζει στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός, παρά το ρεπό, βρέθηκε στο Ρέντη για ατομικό, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος. Αύριο θα κριθεί και η συμμετοχή του Πιρόλα, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.
Παναθηναϊκός
Ούτε ένας, ούτε δύο. Συνολικά 8 ποδοσφαιριστές απουσίαζαν από το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού. Τσιριβέγια, Ντέσερς, Πελίστρι, Τζούρισιτς, Σισοκό, Τσέριν, Τουμπά και Κώτσιρας δεν ακολούθησαν την προετοιμασία για το ντέρμπι, στο οποίο μόνο ο τελευταίος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί.
Στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του βρίσκεται ο Κροάτης Αντριάνο Γιάγκουσιτς, μια μεταγραφή που θα κοστίσει 6 εκατ. ευρώ στους πράσινους και τη Σλάβεν Μπελούπο να διατηρεί το 20% του παίκτη.
ΠΑΟΚ
Σε ότι έχει να κάνει με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ζαφείρης, Γιακουμάκης και Κεντζιόρα αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.
Αντίθετα εκτός αποστολής θα είναι οι τραυματίες Κωνσταντέλιας, Ιβανούσετς και ο νεοαποκτηθείς Σάντσες.
Άρης
Στον Άρη, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Μάρτιν Χόνγκλα να συμμετέχει στο πρόγραμμα και δηλώνει έτοιμος, ενώ οι Γαλανόπουλος, Πέδρο Άλβαρο και Μισεουί συνέχισαν τα ατομικά τους.