Σφοδρή επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη – «Είναι το χάος γιατί δημιούργησε συνθήκες πολιτικής αναρχίας»

«Ο Μητσοτάκης είναι το χάος», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του, εξαπολύοντας νέα σκληρή, προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, μία ημέρα μετά τη νέα κοινή του εμφάνιση με τον Κώστα Καραμανλή στην Καλαμάτα.

Ο πρώην πρωθυπουργός αποδοκίμασε το σύνολο της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με αιχμή του δόρατος τα ελληνοτουρκικά, ενόψει και της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο στην Άγκυρα. Μάλιστα είπε ότι συνυπογράφει όσα είπε ο Κώστας Καραμανλής προχθές με αφορμή τις προκλήσεις της Τουρκίας όπως η τελευταία NAVTEX.

Ουδέν σχόλιο από το Μαξίμου

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν έκανε κανέναν σχόλιο για τις προσωπικές αναφορές του Αντώνη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο ο βουλευτής της ΝΔ και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων, Τάσος Χατζηβασιλείου, απάντησε στις αιχμές του Αντώνη Σαμαρά το επικείμενο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή πάντως που ο Αντώνης Σαμαράς εξακολουθεί να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει δικό του κόμμα λέγοντας ότι σταθμίζει τα πολιτικά δεδομένα, στο εσωτερικό της ΝΔ προκαλούν σχόλια τόσο οι αιχμές του όσο και οι κοινές εμφανίσεις με τον Κώστα Καραμανλή.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη Συνταγματική αναθεώρηση

Με τα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών να δίνουν και να παίρνουν και ενώ ο πρωθυπουργός έχει ανοίξει τον διάλογο για τη Συνταγματική αναθεώρηση, από το ΠΑΣΟΚ η απάντηση αυτήν την στιγμή είναι «όχι» και μεταθέτει την όποια συζήτηση για συναίνεση στην επόμενη Βουλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε και αιχμή για την κα Καρυστιανού διαχωρίζοντας τον πόνο της απώλειας που έχουν και οι δύο έχοντας χάσει το παιδί τους, λέγοντας ότι αυτό δεν είναι πολιτική.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Πολιτική

Απόρρητο