Ο προπονητής Κάσπερ Χιούλμαντ συγχαίρει τους συνεργάτες του για την νίκη 3 - 1 της Λεβερκούζεν στη Φρανκφούρτη.
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play offs του Champions League ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Η Λεβερκούζεν κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, και προηγήθηκε στο 26′ όταν ο Γκριμάλδο και ο Αρτούρ συνδυάστηκαν άψογα για το γκολ του Βραζιλιάνου 1 – 0.
Στο 33′ ο Αμερικανός Τίλμαν έκανε δύο τα γκολ της φιλοξενούμενης και στη συνέχεια η Αϊντραχτ αντέδρασε. Στο 50′ ο Μπλάσβιχ επενέβη στο αρχικό σουτ του Κόχ όχι όμως και στο δεύτερο.
Γκολ 2 -1 οι γηπεδούχοι. Στο 70΄η αποβολή του Σκιρί άφησε την Αϊντραχτ με δέκα παίκτες ,ο Αμπέντα αγγιξε την ισοφάριση στο 89′ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ισπανός Γκαρθία καθόρισε και το τελικό 3 – 1 για τη Λεβερκούζεν.
Άρσεναλ
Στην Αγγλία η πρωτοπόρος Άρσεναλ δεν είχε διάθεση για περιπέτειες στο γήπεδο της Λιντς. Ο Θουμπιμέντι έβαλε το πρώτο γκολ στο 27′ και ακολουθήσε το 2 -0 στο 38′ αυτογκόλ του τερματοφύλακα Ντάρλοου σε φάση ατού της Άρσεναλ.
Εκτέλεση κόρνερ. Ο Βικτορ Γίοκερες διεύρυνε το σκορ στο 69’΄και στο 86΄ ο Γκαμπριέλ Ζεζούς ολοκλήρωσε το επιθετικό ρεπερτόριο στο γήπεδο Ελαντ Ρόουντ. Λίντς – Αρσεναλ 0 – 4, νίκη για τους Λονδρέζους μετά από τρεις αγωνιστικές στην πρέμιερ λιγκ.
Μπράιτον
Στο Μπράιτον ο Μπάμπης Κωστούλας τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα άφησε πανέξυπνα την μπάλα στον Γκρός και ο Γερμανός επιθετικός έδωσε πλεονέκτημα στη γηπεδούχο έναντι της Εβερτον στο 73′.
Στο έβδομο λεπτό του επιπλέον χρόνου ωστόσο ο Μπέτο πρόλαβε τον Φερμπρόύχεν και ισοφάρισε 1 – 1. Στην όγδοη θέση η Έβερτον στην 13η, η Μπράιτον.