Στο ΝΒΑ φουντώνει και πάλι το «σίριαλ» Αντετοκούνμπο και ανταλλαγή με πολλές πηγές να κάνουν λόγο για αντίστροφη μέτρηση στις εξελίξεις μέχρι την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών.
Οι Μπακς πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και ο τραυματίας Γιάννης Αντετοκούνμπο ανήμπορος να βοηθήσει, σκέφτεται το μέλλον του. Να μείνει ή να φύγει από το Μιλγουόκι; Αυτή την απορία έχει πολύς κόσμος.
Ένας ωστόσο, φαίνεται πως έχει και την απάντηση. Ο ρεπόρτερ του ESPN Μαρκ Σπίαρς έριξε τη βόμβα.
-Ο Γιάννης έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Μπακς.
-Γιατί το λες αυτό;
-Γιατί θα έχει τόσο πολλά οφέλη αν δεν παίξει.
Τι οφέλη θα έχει; Χωρίς τον Γιάννη οι Μπακς θα τελειώσουν τη σεζόν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, άρα θα επιλέξουν ψηλά στο ντραφτ, μπορεί και στο νούμερο 1.
Θα πάρουν καλό παίκτη και πιο εύκολα μετά θα πειστούν να δώσουν με ανταλλαγή τον σούπερ σταρ τους. Το μόνο σίγουρο πάντως, κι αυτό που ενδιαφέρει εμάς εδώ, είναι ότι αν μείνει στο Μιλγούοκι ο Γιάννης, οι Μπακς δεν πρόκειται ποτέ να τον εμποδίσουν να έρχεται τα καλοκαίρια στην Ελλάδα για να παίζει στην Εθνική.
Ο Γιάννης μπορεί να φύγει από το Μιλγουόκι μέχρι την άλλη Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, οπότε λήγει η χειμερινή περίοδος των ανταλλαγών στο ΝΒΑ. Αλλιώς το καλοκαίρι.