Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε ξανά και υπολογίζεται ότι θα μείνει μακριά από τη δράση περισσότερο από ένα μήνα.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να πιστέψει ότι τραυματίστηκε ξανά. Ο αδελφός του, Θανάσης τον πλησιάζει και προσπαθεί να τον παρηγορήσει.
Ο Greek Freak έσφιξε τα δόντια στην αναμέτρηση με τους Νάγκετς. Παρά τις ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα, έμεινε στο παρκέ μέχρι τα τελευταία 34 δευτερόλεπτα για να βοηθήσει την ομάδα του.
«Ένιωθα ενοχλήσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά δεν ήθελα να σταματήσω να παίζω. Αλλά στο τέλος δεν μπορούσα… δεν μπορούσα να κινηθώ», δήλωσε.
Ο Γιάννης πρόλαβε να καταγράψει 22 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ, πριν αναγκαστεί να εγκαταλείψει το παρκέ.
Την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, άκουσε τις φωνές των φιλάθλων και αποφάσισε να επιστρέψει για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του. Είδε τον Κούζμα να αστοχεί σε τρίποντο και την ομάδα του να χάνει με 102-100. Απογοήτευση για τον Έλληνα σούπερ σταρ, που είχε τραυματιστεί ξανά στις αρχές Δεκέμβρη.
«Μετά τη μαγνητική θα μου πουν, πιθανότατα, ότι έπαθα κάτι στη γάμπα μου, στον υποκνημίδιο μυ ή κάπου εκεί. Πιθανότατα θα μου δώσουν ένα πρωτόκολλο αποθεραπείας τεσσάρων έως έξι εβδομάδων που θα μείνω εκτός. Αυτό λέει η εμπειρία μου από τη θητεία μου στο NBA», πρόσθεσε.
Νέος τραυματισμός για τον Γιάννη, νέα ήττα για τους Μπακς που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πλέι οφς. Το μέλλον του Greek Freak στα ελάφια είναι πιο αβέβαιο από ποτέ, με την λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών στο NBA να πλησιάζει.