Φυλακές Κορυδαλλού: Νεκρός Αλβανός βαρυποινίτης – Τον σκότωσε Έλληνας συγκρατούμενός του

Δολοφονία κρατουμένου σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/01) στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ένας 28χρονος Έλληνας φέρεται να μαχαίρωσε δύο φορές στην κοιλιά με αυτοσχέδιο μαχαίρι έναν 49χρονο Αλβανό βαρυποινίτη στην Γ’ Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, χωρίς να έχει υπάρξει προηγούμενη συμπλοκή.

Με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, εκτιμάται πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, καθώς οι δύο άντρες ανήκαν σε αντίπαλες ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία φαίνεται να  επισπεύσθηκε λόγω του αιτήματος του 49χρονου να μεταφερθεί στην Αλβανία για να εκτίσει εκεί την ποινή του.

Ο 49χρονος  χαρακτηρίζεται ως σκληρός εγκληματίας με βαρύ ποινικό μητρώο, έχοντας διαπράξει δολοφονίες τόσο στην Αλβανία όσο και στην Ελλάδα. Ομοίως, ο 28χρονος δράστης φέρεται να είχε και αυτός βαρύ ποινικό μητρώο.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Απόρρητο