Τη Δευτέρα στο Μαξίμου οι αγρότες για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση των αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τη Δευτέρα (19/01), οι 25 εκπρόσωποι των μπλόκων μαζί με 6 μέλη της Επιτροπής, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.

Αντίστροφη μέτρηση

Έξω από το Μέγαρο Μάξιμου, μαζί με τους υπολοίπους αγρότες, θα περιμένει ο πρώην γαλάζιος αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο καταγράφεται να εξαπολύει χυδαίες ύβρεις κατά του πρωθυπουργού, για λίγη δημοσιότητα όπως σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κώστας Ανεστίδης ισχυρίζεται ότι ήταν λόγια που ειπώθηκαν χάριν αστεϊσμού και δεν εκφράζουν τις απόψεις του για τους θεσμούς, τονίζοντας ότι θα ζητήσει ποινικές και αστικές ευθύνες για τη δημοσιοποίηση του υλικού.

«Εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία, αυτοί είναι; Είμαι 70 χρόνων. Είμαι στη ΝΔ πριν γεννηθούν αυτοί. Ξέρουν ότι έχω διασυνδέσεις με πρώην πρωθυπουργούς αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί αυτοί παρακολουθούν και τα τηλέφωνα, ξέρετε…».

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση κλείνει την πόρτα σε νέες οικονομικές ενισχύσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι το πλαίσιο των παρεμβάσεων έχει ήδη ανακοινωθεί και ότι ο προϋπολογισμός δεν αντέχει περισσότερα.

Μετά τη συνάντηση οι αγρότες θα αποφασίσουν αν και πώς θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Απόρρητο