Τοπικές βροχές & χιονοπτώσεις το Σάββατο – Η πρόγνωση καιρού του Γιάννη Καλλιάνου

Νεφώσεις θα επικρατήσουν στις περιοχές της χώρας το Σάββατο.

Τοπικές βροχές αναμένονται στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, στα Επτάνησα, στα κεντρικά και ανατολικά της Στερεάς, στην Εύβοια και στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στις Κυκλάδες και στη βόρεια Κρήτη.

Χιονοπτώσεις αναμένονται πάνω από τα 700 με 1000 μέτρα στα κεντρο-νότια ηπειρωτικά τμήματα. Επίσης, χιονοπτώσεις αναμένονται και στη δυτική Μακεδονία πάνω από τα 600 μέτρα υψόμετρο και στην κεντρική Μακεδονία πάνω από τα 200 μέτρα.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις πάνω από τα 900 μέτρα, με τη θερμοκρασία από 05-12 βαθμούς και τους ανέμους στα 6-7 μποφόρ.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις πάνω από τα 200 μέτρα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία από 04-08 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές στα ανατολικά, ηπειρωτικά τμήματα ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι καλύτερος.

Παρόμοιες καιρικές συνθήκες και τη Δευτέρα.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Απόρρητο