Αργύρης Αγγέλου για «Παρά 5»: «Είναι ό,τι πιο ευλογημένο μου έχει συμβεί»

Στον καναπέ του «Buongiorno» κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο αγαπημένος «Φώτης» του «Παρά 5», μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και για το reunion της θρυλικής σειράς του MEGA.

«Ό,τι πιο ευλογημένο μου έχει συμβεί»

«Είναι ό,τι πιο ευλογημένο μου έχει συμβεί. Είναι μεγάλη χαρά που μπορώ να μιλάω για αυτό αλλά ήταν και μεγάλη χαρά που μετά από 20 χρόνια δεν φανταζόμουν ότι θα μας δινόταν μία τέτοια ευκαιρία να το ξαναζήσουμε και να γίνει ένα πέρασμα στον χρόνο. Σαν να διακτινιστήκαμε ήταν, σαν να ξεγελάσαμε λίγο τον χρόνο και ξαναγίναμε 20 χρόνια νεότεροι. Ακριβώς έτσι το βιώσαμε», λέει αρχικά για το reunion του «Παρά 5».

«Αφού ο Γιώργος είπε ναι, δεν έχουμε καμία δεύτερη σκέψη. Καταβάθος όλοι θέλαμε να κλείσει κάπως αυτός ο κύκλος», σημειώνει για το reunion, επισημαίνοντας:

«Ήταν συγκινητικό. Όποιος μας έπαιρνε τηλέφωνο από βοηθούς, σκηνοθέτες… προσπαθήσαμε να είναι όλοι πίσω από τις κάμερες όσοι ήταν και τότε. Δηλαδή μας χτένισε η ίδια κομμώτρια, μας έβαψε η ίδια μακιγιέζ, μας έντυσε η ίδια ενδυματολόγος. Ο σκηνοθέτης μας γύρισε τις σκηνές. (…) Όσοι ήταν μέσα σε αυτήν την ιστορία ήταν πολύ συγκινημένοι, αυτό ήταν πολύ συγκινητικό. Δεν φανταζόμουνα ποτέ πόσο μεγάλο πράγμα θα έκανε το MEGA. Όταν μπήκα στο πλατό… λέω συγγνώμη αυτό το πλατό είναι για μία ημέρα; Το στήσανε, το γυρίσαμε και το ξεστήσανε».

«Το αντιμετώπισαν όλοι ως κάτι πολύ ωραίο και τελικά δεν ήτανε μόνο για μας πολύ ωραίο, ήταν για πολύ κόσμο. Το είχαμε ανάγκη αυτό, ένα κλείσιμο στο μάτι και ένα ευχαριστώ στον κόσμο για όλα αυτά τα 20 χρόνια που μας κρατάει στην καρδιά του», λέει ο ίδιος.

Για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Μιλώντας για τον Γιώργο Καπουτζίδη, λέει:

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν μπορώ να μιλήσω μόνο επαγγελματικά για τον Γιώργο. Είναι ένα κομμάτι και ένα σημείο αναφοράς για μένα. Μου έδωσε μία τεράστια ευκαιρία. Με έχει τιμήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη του και σε προσωπικό επίπεδο. (…) Είναι πολύ ωραίο να κάνεις έναν απολογισμό με έναν άνθρωπο που πια είναι στη ζωή σου πάνω από 25 χρόνια και να είναι θετικό το πρόσημο».

Για το «Your Face Sounds Familiar»

«Εμένα είναι από τις πιο ωραίες εμπειρίες αυτό», λέει ο Αργύρης Αγγέλου για το «Your Face Sounds Familiar».

«Ήμουν πολύ τυχερός. (…) Είχα περάσει πάρα πολύ καλά».

Ο αγαπημένος ηθοποιός ξεκινάει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Ο Πουπουλένιος».

«Ξεκινάμε την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου. Ξεκινάμε από Λαμία, Λάρισα, Βόλο και μετά πάμε Κρήτη».

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Απόρρητο