Πάτρα: Αγωνία για την 16χρονη που αγνοείται από τις 8 Ιανουαρίου

Κορυφώνεται η αγωνία για τη 16χρονη Λόρα από την Πάτρα που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη.

Η εξαφάνιση

Ήταν 07:30 το πρωί της περασμένης Πέμπτης όταν οι γονείς της την αποχαιρέτησαν την ώρα που έφευγε για το σχολείο της. Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν.

Το θρίλερ περιπλέκεται καθώς μαρτυρίες θέλουν την 16χρονη να μπαίνει σε ταξί για την Αθήνα. Λίγο πριν, φαίνεται πως συναντήθηκε κοντά στο σχολείο της με έναν άνδρα ηλικίας περίπου 65 ετών. Είχε μαζί του κι ένα ανήλικο κορίτσι.

«Η κοπέλα εδώ ήταν την Πέμπτη το πρωί. Ήρθε με ένα ΙΧ ένας κύριος, γύρω στο 1.75 – 1.80, ασπρομάλλης με γυαλιά μυωπίας. Μαζί με μία άλλη κοπελίτσα 16 – 17 χρόνων», ανέφερε μάρτυρας στο MEGA.

«Πήγε στο σχολείο και δεν γύρισε. Φίλοι της λένε πως πήγε στην Αθήνα με ταξί. Πήγαμε αμέσως στην Αστυνομία, αλλά η Αστυνομία δεν έκανε τίποτα για μερικές μέρες. Δεν ξέρω γιατί περίμεναν τόσο. Κανονικά δεν επιτρέπεται ένας ταξιτζής να πάει ένα παιδί μόνο του στην Αθήνα», ανέφερε ο πατέρας της νεαρής.

Η συνάντηση καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει δυνατή η ταυτοποίηση του άνδρα με τον οποίο η 16χρονη μιλούσε μέσω εφαρμογής μετάφρασης καθώς δεν μιλάει ακόμα καλά ελληνικά.

Η οικογένεια μετακόμισε από τη Γερμανία στην Πάτρα πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού ταξί, το κορίτσι αποβιβάστηκε έξω από το νοσοκομείο Παίδων. Όπως διαπιστώθηκε, η 16χρονη πριν εξαφανιστεί, φρόντισε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media.

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμα για την τύχη της ανήλικης η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φεύγοντας από το σπίτι της πήρε μαζί και το διαβατήριό της.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Απόρρητο