Τα μηνύματα του πρωθυπουργού στην κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία της ΝΔ

Παρουσία κομματικών στελεχών, βουλευτών και υπουργών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκοψε την βασιλόπιτα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με το μεγαλύτερο κομμάτι να πηγαίνει στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Σήμερα έκλεισαν 10 χρόνια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία ο πρωθυπουργός απέδωσε τα χαρακτηριστικά της μεγάλης λαϊκής παράταξης. Όσο για τον ίδιο, δηλώνει ότι έχει ακόμη αντοχές.

«Δέκα χρόνια είναι πολλά, ίσως είναι και λίγα. Διαβεβαιώνω όμως ότι έχω πολλές αντοχές για να συνεχίσω».

Αντιδράσεις

Την ώρα που νέα κόμματα εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή, με τη Νέα Δημοκρατία να είναι προς ώρας πρώτη αλλά μακριά από την αυτοδυναμία, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, βάζει στο στόχαστρό του την κυβέρνηση.

«Αντίπαλος μας είναι η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης».

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, επιμένει ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξεκαθαρίσει στο επικείμενο συνέδριό του ότι σε περίπτωση ακυβερνησίας δεν θα συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.

Οι συζητήσεις για προγραμματικές συνεργασίες έχουν ανοίξει εδώ και καιρό στην κεντροαριστερά, θέμα που θα απασχολήσει το συνέδριο της Νέας Αριστεράς στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Πολιτική

Απόρρητο