Σέρρες: Απολογείται στον ανακριτή ο 15χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 17χρονο

Ο 15χρονος παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον 17χρονο όχι όμως με πρόθεση να τον σκοτώσει.

Σήμερα στις 13:00 απολογείται στον ανακριτή ο 15χρονος που σκότωσε στο ξύλο έναν 17χρονο στις Σέρρες.

Χθες, ο 15χρονος υποστήριξε πως «εάν το έχω κάνει εγώ, ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια». Ωστόσο ανέφερε πως υπάρχουν μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 17χρονος βγήκε από το σπίτι το βράδυ, ότι ήταν με άλλες παρέες και «ίσως» μπλέχτηκε και σε άλλον καυγά.

Ο 15χρονος μίλησε χθες στο Live News μέσα από τα κρατητήρια: «Άμα το παιδί έφυγε από τα χέρια μου, ζητάω για αρχή συγχώρεση από την οικογένεια. Αν και δεν είναι κάτι αυτό. Και από ό,τι πληροφορίες έχω λάβει μέχρι στιγμής κάτι λένε για τραύματα στο στομάχι. Εγώ στο στομάχι το παιδί ποτέ δεν το βάρεσα. Κάτι λένε ότι οδηγούσε ένα αμάξι. Δεν ξέρω. Τέτοια λένε. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Πάντως εγώ έμαθα πως 1.30 η ώρα ήταν έξω το παιδί. Εγώ 1.30 η ώρα ήμουν σπίτι μου. Άμα όντως έφυγε από τα χέρια μου, ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη από την οικογένεια για αρχή και μετά από τον Θεό. Δεν είναι η φυλακή. Είναι οι τύψεις στο κεφάλι μου. Ότι αν έφυγε όντως το παιδί από τα χέρια μου».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ένα όλα όσα συνέβησαν έγιναν εξαιτίας μιας κοπέλας, είπε: «Ισχύει ναι. Τώρα εγώ δεν ήθελα να γίνει έτσι όπως έγινε. Αλλά τώρα έγινε το κακό»

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Απόρρητο