Φουντώνει η κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης με φόντο την έλευση των αγροτών στο Μαξίμου

Ανοιχτούς δρόμους και αναλογική εκπροσώπηση από όλα τα μπλόκα είναι οι προϋποθέσεις που θέτει η κυβέρνηση, με φόντο την επικείμενη συνάντηση με τους αγρότες στο Μαξίμου.

«Έστω και με καθυστέρηση αυτή η εμπιστοσύνη αποκαταστάθηκε», λέει ο βουλευτής της ΝΔ Στέλιος Πέτσας.

Η κυβέρνηση κρατά τα κλειδιά των μπλόκων, τονίζουν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

«Μία κυβέρνηση η οποία για έξι χρόνια είναι εδώ, δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως ή ελάχιστα πράγματα», αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί πλέον να εξαπατήσει κανέναν με εκβιασμούς κοινωνικού αυτοματισμού», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Βολές εξαπολύουν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, και με αφορμή τη σύσταση διακομματικής επιτροπής για τον πρωτογενή τομέα.

Όλα τα βλέμματα τώρα στρέφονται στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Τρίτης.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Πολιτική

Απόρρητο