Κυριάκος Βελόπουλος: «Σκοπός μου είναι να ρίξω τον Μητσοτάκη»

Αποκλειστικά στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αρχικά αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις της Μαρίας Καρυστιανού περί ίδρυσης κόμματος, τονίζοντας πως «η Ελλάδα έχει σοβαρά προβλήματα να επιλύσει, ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει κόμμα».

Έπειτα αναφέρθηκε στην στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα και τη σύλληψη του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, καταδικάζοντας τις κινήσεις Τραμπ, τις οποίες χαρακτήρισε «ωμή παραβίαση εθνικής κυριαρχίας».

«Σκοπός μου είναι να ρίξω τον Μητσοτάκη. Είμαι ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση, ο μόνος που έχει επιχειρήματα, ο μόνος που ξεκουκουλώνει τα σκάνδαλά τους», είπε για την κυβέρνηση.

Όσο για την αναστάτωση στο FIR Αθηνών, δήλωσε πως «η υπόθεση αυτή μου θυμίζει τα Τέμπη. Είναι το ίδιο πράγμα με τη σύμβαση 717. Είναι άσχημη κυβερνητική συμπεριφορά».

«Να αλλάξει η κυβέρνηση, να φύγει ο Μητσοτάκης, γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει μπίζνες αυτός και η παρέα του στο Μαξίμου. Να σηκωθεί να φύγει, να κάνει εκλογές. Η Ελληνική Λύση είναι έτοιμη να κυβερνήσει».

Όσον αφορά το αγροτικό, ο ίδιος τόνισε πως θα καθιέρωνε έλεγχο ποιότητας προϊόντων στα σύνορα, ενώ θα καταργούσε τη συμφωνία Mercosur.

«Τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση δεν λύνουν το πρόβλημα. Όσα και να τους δώσει, του χρόνου με την Mercosur θα έχουν τελειώσει οι αγρότες. Θα πρέπει να κλιμακώσουν, αυτοί μας θρέφουν».

«Η Ελληνική Λύση έχει δικαιωθεί σε όσα έχει πει. Δικαιωθήκαμε για τα Τέμπη, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τις εξορύξεις, τις ανεμογεννήτριες και την woke ατζέντα», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, σε περίπτωση διακυβέρνησης δεν θα συνεργαστεί με κανένα άλλο κόμμα, ενώ εκτίμησε ότι οι εκλογές θα λάβουν χώρα νωρίτερα.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Πολιτική

Απόρρητο