Άννα Φόνσου: «Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση είναι ότι με το “Σπίτι του Ηθοποιού” κατάφερα να γίνουμε μία οικογένεια»

Η Άννα Φόνσου και η Καίτη Φίνου μίλησαν στο Buongiorno.

Η Άννα Φόνσου μας υποδέχθηκε στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και μίλησε για την χρονιά που πέρασε.

«Θέλω να φύγει αυτή η χρονιά, για να βρουν το χαμόγελό τους οι Έλληνες. Αισθάνομαι ευτυχισμένη που κάνω Χριστούγεννα με τους συναδέλφους μου. Δεν αισθάνονται μοναξιά αλλά ότι εδώ είναι το σπίτι τους. Αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, ότι κατάφερα με το ‘Σπίτι του Ηθοποιού’ να γίνουμε μία οικογένεια», είπε αρχικά.

Για το «Σπίτι του Ηθοποιού»: «Ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη. Γι΄αυτό βγάλαμε ένα λεύκωμα αφιερωμένο στον Διονύση Σαββόπουλο και στην οικογένειά του. Αυτό το λεύκωμα είναι το μόνο εισόδημα που έχουμε. Παλιά στο ‘Σπίτι του Ηθοποιού’, είχαμε ένα 6όροφο, τώρα πλέον έχουμε δύο. Είναι αφιερωμένο στους Έλληνες ηθοποιούς αυτό το σπίτι».

«Το παράπονό μου είναι ότι κάναμε το ‘Σπίτι του Ηθοποιού’, έδωσα την ζωή μου όλη, και τα λεφτά μου, και υπάρχουν ηθοποιοί που δεν έχουν έρθει να δουν το ‘Σπίτι του Ηθοποιού’. (…) Η ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι να βρουν οι πολιτικοί λύση για την χώρα», συνέχισε η Άννα Φόνσου.

Η Καίτη Φίνου μίλησε επίσης στο Buongiorno.

«Έχω βρει το καταφύγιό μου στο ‘Σπίτι του Ηθοποιού’. Είμαι ήρεμη. Δεν έχω τον φόβο αν θα βγάλω το ενοίκιο. Θεωρώ ευλογημένο τον εαυτό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου η Άννα Φόνσου. Καλή χρονιά με ανθρώπους που σας αγαπούν πραγματικά», σημείωσε.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Απόρρητο