Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εκπλήρωσε την ευχή του Σταύρου – «Το Make-A-Wish να συνεχίσει να δίνει τέτοιες στιγμές»

Μέσα από συγκινητικές ιστορίες, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πώς μια ευχή μπορεί να δώσει χαρά και δύναμη σε μικρούς ήρωες και στις οικογένειές τους.

Σήμερα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά είναι αφιερωμένη στο Make-A-Wish Ελλάδας, τον οργανισμό που εκπληρώνει ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Ο Σταύρος, πριν από 5 χρόνια εκπλήρωσε την ευχή του στο Make-A-Wish.

«Η ευχή μου ήταν να μεταδώσω έναν αγώνα της Λίβερπουλ στην Αγγλία, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλος. Αγαπώ τον αθλητισμό και βλέπω συνεχώς αγώνες. Είναι το πρότυπό μου ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θέλω να του μοιάσω.

Ο γνωστός αθλητικογράφος και αυθεντία στο αθλητικό ρεπορτάζ, Χρήστος Σωτηρακόπουλος παρευρέθηκε στο πλατό του Buongiorno, και ξανασυνάντησε τον Σταύρο.

«Ζήσαμε υπέροχη στιγμή με τον Σταύρο και συνεχίζουμε να ζούμε. Τότε μου είχε πει ότι θέλει να ακολουθήσει την αθλητική δημοσιογραφία. Μπήκε στο πανεπιστήμιο, και του δώσαμε και υποτροφία από το Training Hub, στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μαζί με τον Σταμάτη Μαλέλη και το New Media Studies. Σπουδάζει και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι εξαιρετικός, δεν λείπει ποτέ από μάθημα. Η επιθυμία του ήταν να δει έναν αγώνα μαζί μου στο εξωτερικό. Δεν ήταν εύκολο. Η Cosmote TV κανόνισε με την Λίβερπουλ το να πάμε εκεί. Το προλάβαμε 3 βδομάδες πριν τον κορωνοϊό. Η Λίβερπουλ τα είχε κανονίσει όλα. Ο τότε προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ τον είχε πάρει και τον είχε πάει στα αποδυτήρια και όλοι σταμάτησαν για να κάτσουν μαζί του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Sky Sports που βοήθησε στο κομμάτι της συνεννόησης. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία για όλους μας. Το MakeAWish πέρα από τον Σταύρο γέμισε και την δική μου καρδιά», ανέφερε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

«Πήγα να βάλω τα κλάματα, δεν το περίμενα αυτό», προσέθεσε ο Σταύρος.

Και συνέχισε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Όταν με κάλεσαν για να εκπληρώσω την ευχή του Σταύρου, ήταν μία δύσκολη περίοδος, ήταν η περίοδος που είχε φύγει από την ζωή η σύζυγός μου. Δεν ήταν εύκολη περίοδος, όμως, η ζωή συνεχίζεται και δεύτερο ήταν μία πολύ ωραία στιγμή για να γνωριστούμε με τον Σταύρο και να ζήσουμε όλο αυτό το πράγμα μαζί. Το MakeAWish έκανε και την δική μου καρδιά να γεμίσει και όχι μόνο του Σταύρου. Μπράβο για την προσπάθεια του κάνετε. Φαίη μου να συνεχίσετε αυτό που κάνετε. Το MakeAWish να συνεχίσει να δίνει τέτοιες στιγμές».

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Απόρρητο