Νίκος Παππάς: Αναζητείται ο ευρωβουλευτής μετά την επίθεση κατά Έλληνα δημοσιογράφου στο Ευρωκοινοβούλιο

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Στρασβούργο με πρωταγωνιστή τον ευρωβουλευτή Νίκο Παππά, ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε τον Έλληνα δημοσιογράφο, Νίκο Γιαννόπουλο.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος κατέθεσε μήνυση στη βελγική εισαγγελία και προσανατολίζεται στονα καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του ευρωβουλευτή.

Το περιστατικό οδήγησε στην κατάθεση μήνυσης στις γαλλικές Αρχές, ενώ έχει πυροδοτήσει ισχυρές αντιδράσεις στην Ελλάδα. Με απόφαση του Σωκράτη Φάμελλου, ο Νίκος Παππάς διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως διέφυγε μέσω τρίτης χώρας και έφτασε στην Ελλάδα για να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του.

Ο ευρωβουλευτής και πρώην μπασκετμπολίστας στην εμφανίστηκε «εν μέρει» μετανιωμένος καθώς στην αρχή ζητούσε συγγνώμη και έστελνε μηνύματα συγγνώμης, ωστόσο στην συνέχεια τα διέγραψε. Στην συνέχεια επιχείρησε να συναντηθεί με τον δημοσιογράφο, ωσυόσο ο δημοσιογράφος δεν επιθυμούσε κάποια επαφή με τον Νίκο Παππά.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Πολιτική

Απόρρητο