Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα

Ο Ματβέι Σαφόνοφ αποκρούει τέταρτο πέναλτι απέναντι στην Φλαμένγκο. Δεν χρειάζεται να πιάσει άλλο. Η Παρί κατακτά το Διηπειρωτικό Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι του τελικού, που έγινε στην Ντόχα.

Μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος κερδίζει έξι τίτλους. Μόνο η Μπαρτσελόνα το 2009 και η Μπάγερν το 2020 έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο στον 21ο αιώνα.

Τον δρόμο είχε ανοίξει στο 38ο λεπτό ο Κβαρατσχέλια μετά την ασίστ του Ντουέ. Στο 62’ ο Ζορζίνιο ισοφάρισε από την άσπρη βούλα κι έστειλε τον τελικό στην παράταση.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ χρειάστηκε τον Εμπαπέ για να αποκλείσει στο Κύπελλο την Ταλαβέρα, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Ο Γάλλος άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 41’ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από δικό του γύρισμα ο Στιέποβιτς με αυτογκόλ έκανε το 2 – 0.

Η Ταλαβέρα μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 80’ με το γκολ του Αρόγιο, όμως στο 88’ ο Εμπαπέ και πάλι, με ευθύνη και του τερματοφύλακα αυτήν τη φορά, σφράγισε την πρόκριση της Ρεάλ στη φάση των 16.

Η Ταλαβέρα δεν τα παράτησε και στις καθυστερήσεις μείωσε 3 – 2 με τον Ντι Ρένσο από το φάουλ στο δοκάρι του Ναβάρο Ντίαθ.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων

Απόρρητο