Κυπαρισσία: Κτηνίατρος κατήγγειλε ότι τον απήγαγαν και του ζήτησαν 180.000 ευρώ

Οι Aρχές διερευνούν μια σοβαρή υπόθεση αρπαγής και ληστείας σε βάρος 47χρονου κτηνιάτρου, έπειτα από καταγγελία που έκανε το βράδυ της Τρίτης (2/12/2025).

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 47χρονος κτηνίατρος, το ίδιο βράδυ (σ.σ. της Τρίτης) στην Κυπαρισσία, τέσσερα άτομα που φορούσαν μάσκες, περίμεναν έξω από το σπίτι ενός 47χρονου κτηνίατρου. Μόλις τον είδαν να μπαίνει, τον άρπαξαν, τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους, και στην συνέχεια τον οδήγησαν σε μία ερημική τοποθεσία.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, εκεί άρχισαν να τον χτυπούν και να τον ρωτούν πού βρίσκονται 180.000 ευρώ τα οποία ήξεραν ότι φυλάσσει στο πατρικό σπίτι του στα Σεπόλια.

Ο 47χρονος απάντησε ότι δεν έχει αυτό το ποσό αλλά ότι έχει 25.000 ευρώ στο σπίτι του στην Κυπαρισσία. Έτσι, δύο από τους δράστες, του πήραν τα κλειδιά πήγαν στο σπίτι του στην Κυπαρισσία, και απέσπασαν αυτό το χρηματικό ποσό.

Στην συνέχεια διέφυγαν όλοι μαζί, ώσπου άφησαν τον 47χρονο κτηνίατρο, μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα, σε ένα χωριό έξω από τη Μεσσηνία.

Η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι από το στενό οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον του 47χροονου καθώς όπως ανέφερε ο 47χρονος στις Αρχές, λίγα άτομα γνώριζαν ότι όντως υπήρχε παλαιότερα αυτό το ποσό στο πατρικό του, το οποίο πλέον δεν υπάρχει, και το ήξεραν άτομα, μόνο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο