Η Γιουνάιτεντ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Γουέστ Χαμ στην Αγγλία, ενώ Μπολόνια και Λάτσιο έκλεισαν ραντεβού στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.
Ακόμη ένα εξαιρετικό γκολ από τον Κωνσταντίνο Καρέτσα αυτή τη φορά στο Κύπελλο Βελγίου. Ο 18χρονος διεθνής Έλληνας μέσος έβαλε το μοναδικό της γηπεδούχου Γκενκ στο ματς με την Άντερλεχτ, δεύτερο την εφετινή σεζόν , ωστόσο η ομάδα του παρά το υπέρ της 1 – 0 αποκλείστηκε από τα προημιτελικά με σκορ 3 -1 στην παράταση Όλα τα γκολ της Άντερλεχτ επιτεύχθηκαν μετά την αντικατάσταση του Καρέτσα από το ματς.
Στην Αγγλία, η Γιουνάιτεντ απώλεσε τη δυνατότητα πλασαρίσματος στην πεντάδα της Premier League. Παρότι προηγήθηκε 1 -0 στο Μάντσεστερ με γκολ του Νταλότ, η Γουεστ Χαμ απάντησε στο 83′ με σκόρερ τον Γάλλο Μαγκασά. Αποτέλεσμα 1 -1 .
Στην Ιταλία ρελάνς της Λάτσιο για την ήττα από τη Μίλαν στο πρωτάθλημα Με τον Μανδά στην εστία και γκολ του Ματία Ζαγκάνι στο 80′ νίκησε 1 -0 στη Ρώμη την αντίπαλό της και πρωτοπόρο στη serie A και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ζευγάρι στους οκτώ με την Μπολόνια.
Στο γήπεδο «Ρενάτο Νταλ Άρα» ο Πολωνός Άντριάν Μπενεντίτζακ έδωσε πλεονέκτημα στην Πάρμα με γκολ στο 13ο λεπτό. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου Ο Τζόναθαν Ρόου Ισοφάρισε για τη γηπεδούχο 1- 1 και στο 89′ ο Αργεντίνος Κάστρο με γκολ «κατοχύρωσε» τη νίκη 2 -1 και την πρόκριση στην Μπολόνια.