Εβελίνα Σκίτσκο: «Διαγνώστηκα μία εβδομάδα πριν το χειρουργείο – Είχα καρκίνο στο παχύ έντερο»

Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno το πρωί της Παρασκευής 05/12 ήταν η Εβελίνα Σκίτσκο.

Η Εβελίνα Σκίτσκο μίλησε για τη ζωή της λέγοντας πως γεννήθηκε στη Μολδαβία αλλά μεγάλωσε στην Κύπρο όπου μετακόμισε με τη μητέρα της.

«Νιώθω και την Μολδαβία και την Κύπρο σπίτι μου. Το μόντελινγκ το ξεκίνησα στα 13. Με βρήκαν στον δρόμο και μου είπα να κάνω μία φωτογράφιση και έτσι ξεκίνησα. Η μαμά μου ήταν πολύ υποστηρικτική».

Όπως λέει, είναι και η ίδια μαμά ενός κοριτσιού 8 ετών.

«Την έκανα στα 19 μου. Ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μου έλεγαν ότι θα με δυσκολέψει. Δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Με τον μπαμπά της έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μένουμε Κύπρο, και πηγαινοέρχομαι».

Η Εβελίνα Σκίτσκο μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο έκανε γνωστό η ίδια μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

«Είχα διαγνωστεί μία εβδομάδα πριν το χειρουργείο. Είχα καρκίνο στο παχύ έντερο. Είχα έντονα συμπτώματα που τα αγνοούσα για καιρό. Τις εναλλαγές στην τουαλέτα, έντονη απώλεια βάρους, είχε κοπεί η περίοδός μου. Ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά και πήγα σε γαστρεντερολόγο. Έκανα εξετάσεις και είδαμε ότι από κάπου χάνω αίμα. Κάναμε κολονοσκόπηση, βιοψία και το βρήκαν εκεί. Το σώμα μας, μας δίνει σημάδια και δεν πρέπει να τα αγνοούμε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και αυτό είναι καλό».

Για εκείνη, όπως λέει, η ψυχολογία είναι το παν.

«Μου είπαν οι γιατροί ότι όλα θα πάνε καλά και τους πίστεψα. Μου είχαν πει πως έχω την χειρότερη περίπτωση αλλά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δεν το περίμενε κανείς ότι θα είναι καρκίνος αλλά ήμουν τυχερή γιατί ήμουν δεύτερο στάδιο και δεν πρόλαβε να κάνει μετάσταση. Μετά συνέχισα μία χημειοθεραπεία για 8 μήνες. Αυτό το ένιωσα περισσότερο».

Όπως λέει, ο λόγος που έκανε την ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είναι για να επικοινωνήσει με τον κόσμο ότι τα πάντα συμβαίνουν κακά πράγματα αλλά περνάνε.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο