Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ιστορικό ντέρμπι στη γειτονική Τουρκία ανάμεσα σε Φενέρ και Γαλατά.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα στο ντέρμπι κορυφής με την Γαλατασαράι, όμως είδαν την ομάδα τους να μένει πίσω στο σκορ στο 27ο λεπτό. Ο Σανέ μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια αλλά και τη βοήθεια της τύχης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Έντερσον.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ντουράν έσωσε το βαθμό για τη Φενέρμπαχτσε που παρέμεινε στο μείον ένα, από την πρωτοπόρο Γαλατά.

Στην Ισπανία, η Ράγιο Βαγιεκάνο προηγήθηκε της Βαλένθια στο 37ο λεπτό με σκόρερ τον Μεντί. Οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 64′, με τον Ντιέγκο Λόπες να γράφει το τελικό 1-1.

Στην Ιταλία, η νεοφώτιστη Κρεμονέζε φρέναρε την Μπολόνια, που είχε να ηττηθεί στο πρωτάθλημα από τις 14 Σεπτεμβρίου. Ο Παγέρο στο 31΄ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βάρντι πέτυχε το 2-0.

Η Μπολόνια μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με εκτέλεση πέναλτι του Ορσολίνι. Η Κρεμονέζε βρήκε και τρίτο γκολ στο 50΄, με τον Τζέιμι Βάρντι να σκοράρει για δεύτερη φορά και να γράφει τον επίλογο της αναμέτρησης.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο