Ο Ολυμπιακός "κοίταξε στα μάτια" τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέτυχε τρία γκολ απέναντι στη βασίλισσα της Ευρώπης, αλλά δεν ήταν αρκετά για να πάρει αποτέλεσμα. Ηττήθηκε με 4-3 από τους Ισπανούς, όμως κέρδισε τις εντυπώσεις και αποθεώθηκε για την εμφάνισή του.
Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι το τέλος απέναντι στο μεγαθήριο Ρεάλ Μαδρίτης, δεν τα κατάφερε όμως κέρδισε την αναγνώριση και το χειροκρότημα από τους φιλάθλους του
Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι και προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό.
Η “βασίλισσα” απάντησε σε διάστημα 7 λεπτών, με τον Εμπαπέ να πετυχαίνει το δεύτερο πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γάλλος ισοφάρισε στο 22, έδωσε το προβάδισμα στο 24 και διεύρυνε στο 1-3 στο 29′.
Ο Ταρέμι στο 52 αναπτέρωσε τις ελπίδες των πρωταθλητών με δυνατή κεφαλιά, όμως και πάλι ο Εμπαπέ έδωσε τη λύση για τους Ισπανούς μετά από ενέργεια του Βινίσιους.
Ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε και μείωσε με τον Ελ Κααμπί βάζοντας πίεση στη Ρεάλ.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Στρεφέτσα, όμως η προσπάθεια έμεινε ανολοκλήρωτη.
Europa & conference league
Σήμερα πρώτος στη μάχη ρίχνεται ο ΠΑΟΚ, που στις 8 παρά τέταρτο θέλει να κάνει βήμα οχτάδας στη league phase του Europa League υποδεχόμενος την Μπραν.
Τη νίκη, μισή – πρόκριση θέλει και ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ, ενώ την υπάρβαση θα προσπαθήσει να κάνει η ΑΕΚ στην Ιταλία κόντρα στη Φιορεντίνα.