Την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Σκωτία, συνεχίζει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Λορέντζο Πιρόλα.
Στη Γλασκώβη η Εθνική ομάδα πληγώθηκε από τα στημένα. Και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίρνει μέτρα για να μην την ξαναπατήσει στην Αθήνα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αφιέρωσε πολύ χρόνο την Τετάρτη στις στατικές φάσεις, προσπαθώντας να βελτιώσει τις αντιδράσεις των διεθνών.
Ο Ζαφείρης είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται και επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει είναι ο Μουζακίτης.
Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Νέων, στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ελλάδα κάτω των 19 ετών προηγήθηκε στο 55’ με τον Μύθου και ο Σώκος σκόραρε το 2-0 στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Σκορ που ήταν και το τελικό. Επόμενος αγώνας για τους Νέους το Σάββατο κόντρα στο Λιχτενστάιν.
Ολυμπιακός
Ο Λορέντσο Πιρόλα έδεσε στο Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού αμυντικού μέχρι τον Ιούνιο του 2029.
Ο 23χρονος στόπερ είναι βασικός φέτος στις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ανανέωση επίκειται και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Λάζαρος Ρότα έχει δεχτεί μία δελεαστική πρόταση για να συνεχίσει στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι έτοιμος να την αποδεχτεί.